Herinrichting wijk De Pol

Categorieën

  • Woonomgeving
  • Noordwest

We gaan  een groot gedeelte van wijk De Pol opnieuw inrichten. Het gaat om de Koninginnelaan, gedeelte Emmalaan, Stadhouderslaan, Buurtlaan-west, Mulderslaan, Gravinnelaan, Gouverneurslaan, Baronesselaan en gedeelte Regentesselaan. In de afgelopen twee jaar zijn we op verschillende momenten met bewoners bij elkaar gekomen om de herinrichting van De Pol vorm te geven. Het ontwerp is af en dat presenteren we hier graag.

Wat hebben we al samen gedaan?

In 2021 zijn alle bewoners van De Pol uitgenodigd om hun ideeën te delen voor de herinrichting van hun wijk. We kregen heel veel ideeën en suggesties binnen en waar mogelijk zijn die suggesties meegenomen in de uitwerking van het ontwerp met de klankbordgroep, bestaande uit zo’n 40 betrokken bewoners uit De Pol. We bespraken aanpassingen aan straten en stoepen, parkeerplaatsen en het groen. Dit proces duurde bijna een jaar.

Het definitieve ontwerp

Bekijk hieronder het definitief ontwerp voor De Pol, gemaakt door ingenieursbureau Haver Droeze.

Als het aangepast Definitief Ontwerp (DO) goedgekeurd is door het college van burgemeester en wethouders, zoeken we een aannemer, die de werkzaamheden uit gaat voeren.

Kun je de documenten niet openen, bekijken of lezen of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met projectleider Rik Ankone via mail rik.ankone@veenendaal.nl of telefonisch via (0318) 538 502

Heb je vragen?

Als je vragen hebt na het bekijken van deze pagina, neem dan contact op met projectleider Rik Ankone via rik.ankone@veenendaal.nl of (0318) 538 502.

Wijknieuwsbrief

Wil je weten wat er gebeurt in jouw wijk of buurt? Wil je meedenken en -doen? Meld je dan aan voor de wijknieuwsbrief. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief