Medewerkers met een uitkering aannemen

Heb je een onderneming in Veenendaal en zoek je personeel? De accountmanager van de gemeente Veenendaal kan vaak snel geschikte kandidaten voorstellen die voldoen aan jouw eisen. Het gaat om mensen die nu een uitkering van ons krijgen.

Welke kandidaten hebben we?

Wil je iemand via ons werven? Dan vragen we je om buiten de kaders te denken. Werkgevers zijn soms bang voor risico's als ze mensen inhuren die een uitkering krijgen en een tijd niet hebben gewerkt. Ze denken dat de begeleiding en zorg voor deze medewerker meer tijd vraagt. Wij weten dat het vaak gaat om kandidaten die enthousiast zijn om weer te gaan werken met werkervaring. Wij denken met werkgevers en kandidaten mee om de plaatsing te laten slagen.

Subsidies en tegemoetkomingen

Wij hebben mogelijkheden om de risico’s in de aanloopfase te beperken. Onze accountmanagers informeren jou graag over de mogelijkheden van het aangaan van een dienstverband met één van onze werkzoekenden èn over afspraken om jouw risico te beperken.

Neem je bijvoorbeeld iemand aan van 56 jaar of ouder, dan kun je een tegemoetkoming in de loonkosten  krijgen. Dit betekent dat wij een deel van de loonkosten meebetalen.

Naar pagina tegemoetkoming loonkosten