Goed ondernemersklimaat in Veenendaal

Veenendaal heeft een bedrijfsleven met veel categoriĆ«n. Op het gebied van dienstverlening, ICT, transport, technologie, retail en de maakindustrie zijn veel bedrijven aanwezig in Veenendaal. Het bedrijfsleven van Veenendaal is vooral te vinden op de 5 bedrijventerreinen en in het winkelcentrum. Wij zorgen samen met verschillende partners voor fijne omstandigheden. De perfecte omstandigheden die ervoor zorgen dat mensen hier graag een onderneming willen starten.

Vijf bedrijventerreinen

Op elk bedrijventerrein in Veenendaal is er een bedrijvenvereniging die voor verschillende zaken zorgt, zoals gezamenlijke energie-inkoop, het trainen van bedrijfshulpverleners en het regelen van beveiliging. Een parkmanager houdt toezicht op de kwaliteit van het terrein en is er als tussenpersoon tussen de bedrijven en ons.

Op elk bedrijventerrein zijn verschillende soorten bedrijven gevestigd. Als je meer wilt weten over welke bedrijven er op deze terreinen zijn, kun je kijken op de website van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Ook wordt de naam Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal vaak afgekord als BOV.

Ga naar website BOV

Beschikbare bedrijfslocaties en panden

We hebben geen nieuwe bedrijfsterreinen meer in ons bezit. Er zijn wel nog enkele nieuwbouwlocaties langs de A12 die beschikbaar zijn. Deze locaties zijn in eigendom van een lokale ondernemer. Voor bestaande bedrijfspanden verwijzen we je naar Funda en Bedrijfspand.com.

De gemeente Veenendaal, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en Stichting Winkelstad Veenendaal werken samen om het ondernemen in Veenendaal aantrekkelijk te maken en te houden. Stichting Ondernemersfonds Veenendaal geeft daarbij geld aan nieuwe ontwikkelingen.

Je hebt goed gezelschap, want er zijn veel bedrijven in Veenendaal. Daarom hebben wij ook een actief team Economie, een parkmanager en een binnenstadsmanager bij wie je vragen kunt stellen over ondernemen in Veenendaal. Als je erover nadenkt om je bedrijf in onze gemeente te beginnen, dan kan je hierover met ons in gesprek gaan. Samen met jou kijken wij naar mogelijke locaties of bedrijfspanden.