Blijf op de hoogte

Het werk van de gemeenteraad heeft grote invloed op u en uw leefomgeving als inwoner van de gemeente. Daarom houden we u graag op de hoogte van wat er tijdens vergaderingen wordt besproken en besloten. U kunt via verschillende kanalen op de hoogte blijven van de activiteiten van de gemeenteraad.

Raadsnieuws

Via het Raadsnieuws wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten van de gemeenteraad. U vindt in het Raadsnieuws de agenda‚Äôs van de raadsvergaderingen, van de raadscommissies en informatie over werkbezoeken en andere bijeenkomsten van de raad. Achteraf leest u in het Raadsnieuws ook een terugblik op de raadsvergaderingen. Meld u aan voor het Raadsnieuws en ontvang de nieuwsbrief automatisch in uw e-mail. Offline leest u het Raadsnieuws in huis-aan-huiskrant De Rijnpost. 

Meld u aan voor het Raadsnieuws

Volg de vergaderingen

De gemeenteraad van Veenendaal publiceert alle openbare agenda's en vergaderstukken in het raadsinformatiesysteem. In het raadsinformatiesysteem kunt u vergaderingen van de raadscommissie en gemeenteraad live volgen of achteraf terug kijken.  

Jaaroverzicht

Met de factsheet 'het jaar van de raad - 2020' (pdf, 61 KB) geven wij u inzicht in de belangrijkste feiten en cijfers van het afgelopen jaar. 

De raad op social media

Alle twitterende (schaduw-)raadsleden kunt u snel en gemakkelijk volgen via de twitterlijst Raad Veenendaal.