Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000

Heb je informatie over bijvoorbeeld mishandeling, overvallen, drugs, in brand steken van spullen, wapen- of mensenhandel of moord? Wil je dit melden, maar wil je niet dat jouw naam, telefoonnummer en adres bekend zijn bij de politie? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 of gebruik het digitale meldformulier. 

Doe melding via online formulier

Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week bereikbaar via 0800 - 7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Anoniem blijven

Meld Misdaad Anoniem is geen politie. Jouw naam, telefoonnummer en adres worden niet gevraagd en ook niet opgeslagen bij Meld Misdaad Anoniem. Zo blijft je anoniem en weet de dader niet dat jij gebeld hebt. Dit is belangrijk bijvoorbeeld als de dader jou kent of als je de enige bent die een misdaad heeft gezien. 

Wat doet M. met jouw informatie?

Als Meld Misdaad Anoniem vindt dat jouw informatie duidelijk is, wordt de informatie op een veilige manier aan andere organisaties gestuurd zoals de politie, de Koninklijke Marechaussee, het fraudeloket van het Verbond van Verzekeraars, de AIVD, de Rijksrecherche en wij.