Meld Misdaad Anoniem

Heb je informatie over bijvoorbeeld mishandeling, overvallen, drugs of andere misdaden? Wil je dit melden, maar wil je niet dat jouw naam, telefoonnummer en adres bekend zijn bij de politie? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 70 00 of meld het via hun website.

Naar website meld misdaad anoniem

Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week bereikbaar via 0800 70 00. Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Anoniem blijven

Meld Misdaad Anoniem is geen politie. Jouw naam, telefoonnummer en adres worden niet gevraagd en ook niet opgeslagen bij Meld Misdaad Anoniem. Zo blijf je anoniem en weet de dader niet dat jij gebeld hebt. Dit is bijvoorbeeld belangrijk als de dader jou kent of als je de enige bent die een misdaad heeft gezien. 

Wat gebeurt er met jouw informatie?

Als Meld Misdaad Anoniem denkt dat je informatie duidelijk is, wordt deze veilig doorgegeven aan andere organisaties zoals de politie, de Koninklijke Marechaussee, het fraudeloket van het Verbond van Verzekeraars, de AIVD, de Rijksrecherche en de gemeente.