Snelheidsremmende maatregelen Groenelaan

Categorie├źn

  • Bereikbaarheid
  • Zuidoost

In de Groenelaan wordt te hard gereden. Dit krijgen wij vaak te horen uit de buurt. Via meldingen en metingen is een plan gemaakt om de snelheid terug te verminderen en we leggen hier zogenaamde snelheidsremmende maatregelen aan. Bekijk hier het ontwerp en lees hoe jij kunt meedenken.

Wat gaan we doen en waarom?

Om de snelheid in de woonwijk te verminderen, worden er drie verkeersdrempels aangelegd. Dit zorgt voor meer veiligheid in het verkeer.

Het ontwerp

Wij hebben ons best gedaan om het beste plan te ontwerpen, zodat iedereen weer veiliger kan spelen, fietsen en autorijden in de woonwijk. De drempels komen bij de huisnummers Groenelaan 5, 31 en 57. We hebben de locaties van de snelheidsremmende maatregelen zo goed mogelijk gekozen, zodat de woningen die ernaast liggen geen last hebben. Bekijk hieronder het ontwerp.

Lukt het je niet om het bestand te bekijken, openen, lezen of beluisteren? Neem dan contact op met Mark Hazeleger via mark.hazeleger@veenendaal.nl. Hij informeert je graag over het ontwerp.

Ontwerp snelheidsremmende maatregelen Groenelaan (pdf, 85 KB)

Planning

De planning voor het aanleggen van de drempels is nog niet bekend. Wanneer dit duidelijk is krijgen de omwonenden dit te horen. Ook plaatsen we alle informatie op deze pagina.