Herontwikkeling fabrieksterrein Trivium

Categorieën

  • Woningbouw
  • Noordwest

Het Trivium fabrieksterrein ligt aan de Rozenstraat, middenin de buurt ’t Hoorntje in Veenendaal. Dit fabrieksterrein wordt omgevormd naar een woon- en leefomgeving met de naam ’t Vennehof. In de nieuwe wijk worden 70 rij- en hoekwoningen en 34 appartementen gebouwd. Het project wordt ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Den Bosch.

Impressie ’t Vennehof

Hieronder zie je hoe de nieuwbouwwijk er uit komt te zien. Lukt het je niet om de afbeelding te bekijken of openen? Neem dan contact op met Siham Ziani, via siham.ziani@veenendaal.nl. Zij helpt je graag verder.

Laatste nieuws

Om de bouw van ’t Vennehof mogelijk te maken, is een nieuw bestemmingsplan nodig. Je kunt het ontwerpbestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Heb je hulp nodig bij het inzien van het bestemmingsplan of wil je daarop reageren, dan kun je contact opnemen met het Omgevingsloket via (0318) 538 538

Op 27 november 2023 is een openbare inloopbijeenkomst georganiseerd in het gemeentehuis om het bestemmingsplan toe te lichten en vragen te beantwoorden. Je kunt tussen 19.00 en 20.00 uur binnenlopen in het gemeentehuis. Bij de lounge, op de begane grond, staan medewerkers van de gemeente en van Van Wanrooij Projectontwikkeling klaar om je meer te vertellen.