Gedragsregels social media

We gebruiken social media om onze inwoners en andere belangstellenden te informeren en met hen in contact te zijn. We zijn benieuwd naar jouw reactie op onze berichten. We nodigen je van harte uit om te reageren. Wel vragen we je om rekening te houden met onze gedragsregels. Deze regels gelden voor alle social media kanalen die door de gemeente Veenendaal worden beheerd.

  • Wij respecteren elkaar en elkaars mening. We discussiĆ«ren op een open, gelijkwaardige en respectvolle manier. Daarom vragen we je om op een fatsoenlijke manier op ons en elkaar te reageren. We accepteren geen beledigende, bedreigende of aanstootgevende uitingen, grof taalgebruik, misleiding of discriminatie.
  • Er is plaats voor ieders mening. Maar val niet in herhaling in reacties of discussies.
  • Plaats alleen reacties die over het onderwerp gaan. Het is niet toegestaan commerciĆ«le berichten of advertenties te delen.
  • Plaats geen reacties met een anoniem of fake account. Dat past niet bij de open en eerlijke manier van communiceren.

Overtreed je onze gedragsregels? Dan kan het zijn dat we jouw bericht verwijderen. Gebeurt het vaker? Dan blokkeren we je account. In verband met privacy wisselen we via social media geen persoonlijke gegevens uit. Dat doen we via telefoon of e-mail.

Social media kanalen van de gemeente Veenendaal

Volg jij ons al?

Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

YouTube