Hulp bij geldzorgen

Heb jij als ondernemer geldzorgen? Op tijd hulp zoeken geeft rust. Op deze pagina vind je informatie en hulp bij geldzorgen.

Hulp bij schulden

Je hebt een eigen bedrijf en het lukt niet om je schulden zelf of met hulp van je omgeving op te lossen. Dan kun je misschien gebruik maken van schuldhulpverlening. Samen kijken we wat je nodig hebt voor een leven zonder schulden.

Neem hiervoor contact op met het Budgetloket. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur via telefoonnummer (0318) 538 830. Of stuur een e-mail naar budgetloket@veenendaal.nl

Voor zelfstandig ondernemers zijn er 2 regelingen:

  • Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz-regeling)
  • Inkomensvoorziening Oudere en gedeeltelijk Arbeidsongeschikte gewezen Zelfstandigen (IOAZ-uitkering)

Kijk voor meer informatie op de pagina uitkeringen voor zelfstandigen.

Wat zijn een regelingen? Regelingen zijn afspraken die zijn opgezet om bepaalde zaken te organiseren of te controleren, zoals financiĆ«le steun of belastingvoordelen

Naar pagina uitkeringen zelfstandigen

Over Rood begeleidt en ondersteunt ondernemers bij een (door)start, schulden, administratieve achterstanden en het eindigen van jouw bedrijf.

Over Rood is een vrijwilligersorganisatie die het niet als doel heeft om winst te maken. Bij Over Rood helpen ondernemers elkaar hun problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. 

Naar website Over Rood