Inwonerspanel Veenendaal

Wil jij je mening delen over wat er gebeurt in de gemeente? Doe dan mee met het Inwonerspanel van Veenendaal.

Inwonerspanel Veenendaal is een diverse groep mensen die hun mening geeft over onderwerpen die de gemeente aangaan. Zo krijgen we een beter beeld van wat er speelt in de samenleving. Samen werken we aan een nog beter Veenendaal.

Doe je ook mee?

  • Deelname aan het Inwonerspanel Veenendaal is vrijwillig
  • Je kunt stoppen wanneer je wilt
  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je woont in Veenendaal

Als je hart klopt voor Veenendaal en je wilt weten wat er allemaal speelt, dan is het Inwonerspanel een goede kans om jouw mening te laten horen. Heb je interesse in de resultaten van voorgaande jaren? Kijk dan naar de eerdere resultaten van het panel.

Aanmelden inwonerspanel Bekijk eerdere resultaten

Wat kun je verwachten?

Ongeveer vier keer per jaar ontvang je een e-mail met een link naar een vragenlijst op het internet. Elke keer gaat de vragenlijst over iets anders. Na afloop van het onderzoek krijg je een e-mail met de resultaten.

Privacy en anonieme antwoorden

Een onderzoeksbureau genaamd Research2Evolve voert de onderzoeken voor ons uit. Wij krijgen nooit te zien welke antwoorden jij hebt gegeven. Wij ontvangen een verslag waarin alle antwoorden anoniem zijn verwerkt.

Het onderzoeksbureau gebruikt jouw gegevens en antwoorden alleen voor de gemeente Veenendaal en niet voor andere (commerciƫle) doeleinden of organisaties.