Artist impression Lindewijck

Ontwikkeling Lindewijck (Holle Goed/ Industrielaan)

Op 20 juli 2020 heeft wethouder Engbert Stroobosscher samen met Frank van Hussen van ontwikkelaar All-In Care Residences B.V. een overeenkomst voor de ontwikkeling Lindewijck aan ’t Holle Goed/ Industrielaan getekend. 

In deze ontwikkeling worden circa 167 (zorg)appartementen (huur en/of koop) gebouwd. In 2021 zal, na wijziging van het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Start bouw is dan naar verwachting begin 2022. Oplevering van de appartementen staat gepland voor eind 2023. Inschrijven voor de appartementen is nu nog niet mogelijk.

Digitale informatieavond

Op donderdagavond 17 september was er voor omwonenden een digitale informatieavond. Via Youtube kunt u de presentatie bekijken. Omwonenden zijn geïnformeerd over de voorgenomen plannen. Het conceptontwerp van het gebouw en de voorlopige planning zijn gedeeld. Omwonenden konden ook vragen stellen en op- of aanmerkingen delen. U kunt de presentatie bekijken (pdf, 10.96 MB).

Vragen

Heeft u vragen over het project? Stuur ontwikkelaar All-In Care Residences B.V. dan een e-mail via informatieavond@ridge.nl

Naar het overzicht