Winkelstad Veenendaal

In winkelstad Veenendaal vindt u een ruim aanbod aan winkels, waaronder grote merken zoals Zara, H&M en Mango. Daarmee is Veenendaal de belangrijkste koopstad tussen Arnhem en Utrecht.

Jong gezin in de Hoofdstraat

Wilt u een winkel beginnen in Veenendaal? Informatie over alle beschikbare panden in het centrum vindt u via de online winkelkaart. Via de website Ruimtelijke plannen kunt u zien welke bestemming een pand heeft en of dit overeenkomt met uw plannen.

Vragen over vestiging

Heeft u vestigingsplannen, neem dan contact op met onze binnenstadsmanager, Peter Baten via 06 - 24 70 05 40 of peter@ondernemendveenendaal.nl. Hij kan uw vragen beantwoorden. Peter Baten is vertegenwoordiger van Ondernemend Veenendaal en aanspreekpunt voor winkeliers, vastgoedeigenaren, gemeente, bewoners en horeca-ondernemers.

Koopzondagen 2018

Datum
25 februari
25 maart
29 april
27 mei
24 juni
29 juli
26 augustus
30 september
28 oktober
25 november
2 december
23 december

Winkelstad Veenendaal

Veenendaal heeft een bruisend centrum, waar van alles te doen is. De stad heeft een breed scala aan winkels en horeca.

Ondernemend Veenendaal

Veenendaal heeft veel te bieden voor ondernemers. Ondernemend Veenendaal vertegenwoordigt de belangen van alle ondernemingen op de bedrijventerreinen en in de binnenstad.

Uit in Veenendaal

In en om Veenendaal is veel te doen. Kom bijvoorbeeld eens een dag winkelen in ons winkelcentrum of maak een fiets- of wandeltocht in de omgeving. Op de website van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) vindt u alle informatie over recreatie en evenementen.