Meldingen overlast, openbare ruimte en vragen

Als u op straat iets tegenkomt waarvan u denkt dat het gemaakt of opgeruimd moet worden of u heeft ergens last van, dan kunt u dat bij de gemeente melden via het online formulier.

Vraag of melding

Wat kunt u melden?

  • Meldingen over de buitenruimte: Bijvoorbeeld gaten in de stoep, gras dat gemaaid moet worden of kapotte verkeerslichten.
  • Overlast: Bijvoorbeeld stank, zwerfvuil, hangjongeren of geluidsoverlast.
  • Gedwongen zondagswerk: Als u tegen uw wil op zondag moet werken.
  • Algemene vragen

Straatverlichting die niet werkt

Doet de straatverlichting in uw straat het niet of branden de lantaarnpalen juist overdag? Lees meer over het oplossen van storingen. U kunt problemen met de straatlantaarns direct melden via het online formulier bij Citytec. U kunt ook rechtstreeks bellen met CityTec via (088) 100 27 30. 

Melding riolering

  • Alle rioolproblemen (bijvoorbeeld een verstopping) tussen uw huis en het ontstoppingsstuk in uw tuin moet u zelf (laten) oplossen. De kosten betaalt u zelf.
  • Vanaf het ontstoppingsstuk tot het hoofdriool moet de gemeente de problemen oplossen. Neem dan contact op via (0318) 538 538. Een medewerker van de gemeente komt dan kijken wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden.

Hoe lang duurt het?

Meestal lossen we uw melding of vraag binnen 10 werkdagen op. Ook als het niet lukt om het binnen 10 dagen op te lossen, sturen we een e-mail waarin staat wat we doen met uw vraag of melding.