Melding of vermoeden van mensenhandel

Naar schatting zijn jaarlijks duizenden mannen, vrouwen en kinderen in Nederland het slachtoffer van mensenhandel. Ook in Veenendaal komt het voor. Het werkelijke aantal is nog hoger. Veel slachtoffers van mensenhandel zijn namelijk niet bekend. Mensenhandel gebeurt onder onze ogen. Het is een ongrijpbare wereld die veel leed veroorzaakt en waarin extreem geweld plaatsvindt.

Veenendaal opent haar ogen voor mensenhandel

Een wereld van misleiding en uitbuiting, waarin misbruik wordt gemaakt van kwetsbare mensen. Een wereld waarin mensen gedwongen worden dingen te doen die zij niet willen. Daarom willen wij in Veenendaal ook onze ogen openen voor mensenhandel.

Vermoedens van mensenhandel melden

Wilt u signalen van mensenhandel doorgeven doe dit dan bij Veilig Thuis. Ook als u twijfelt. Bel naar 0800 2000. 24/7 gratis bereikbaar . Mailen kan naar veiligthuis@samen-veilig.nl. Doet u dit liever anoniem dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000 of via de website https://www.meldmisdaadanoniem.nl/

Zelf slachtoffer van mensenhandel?

Bent u zelf slachtoffer van mensenhandel of uitbuiting. Neem dan direct contact op met Moviera. Bekijk de website via https://www.moviera.nl/advies/mensenhandel/. Telefonisch is Moviera te bereiken op 088 37 44 744 (24/7 gratis en ook anoniem mogelijk).

Meer informatie

Meer informatie over mensenhandel, wat het is en hoe u het herkent vindt u op de website van CoMensha via https://www.comensha.nl/open-je-ogen/