Contact in wijk Zuid

De wijk Zuid is gelegen tussen de Kerkewijk, Raadhuisstraat, Gelders benedeneind, Bobinestraat, Middelbuurtseweg, Cuneraweg. De wijk omvat de volgende buurten: Engelenburg, Het Ambacht, Gezonken Hoek, Petenbos, Petenbos-Oost. De wijk telt 14035 inwoners (2010) en heeft een oppervlakte van 602 ha.

Wijkteam

Het wijkteam praat wekelijks over verbeteringen in de wijk en hoort graag van u wat er leeft in de wijk. Heeft u een idee voor leuk initiatief of een vraag over bijvoorbeeld overlast of de veiligheid in uw buurt? Neem dan contact op met de wijkmanager.

Contact in de wijk

  • Wijkmanager: Scott de Boer
  • Wijkboa: Angela Teerds, Romay Bins
  • Wijkagent: Xander Verhoef, Louis Warmerdam

Bewonersorganisaties

De bewonersorganisatie zet zich in voor de belangen van de buurt. De organisatie streeft ernaar het wonen en leven in de buurt zo prettig mogelijk te maken. Hierbij werken ze samen met instanties die in de buurt actief zijn.

Wijkcentrum

In het wijkcentrum in uw wijk worden allerlei activiteiten georganiseerd. U kunt het wijkcentrum ook afhuren als u dat wilt. Via Veens vindt u informatie over wat er te doen is. In de wijk zijn twee buurthuizen en een activiteitencentrum:

  • Wijkcentrum Panorama, Tinneweide 144a

Wijkwethouder

De wijkwethouder weet wat er leeft en houdt de belangen van uw wijk zo goed mogelijk in de gaten. Uw wijkwethouder is Marco Verloop.