Personeel vinden via de gemeente

Doet u zaken in Veenendaal en zoekt u personeel? De accountmanager van de gemeente Veenendaal kan vaak snel gekwalificeerde kandidaten voordragen op basis van het door u opgestelde profiel. Ons bestand met werkzoekenden is divers van aard en biedt mensen met verschillende mogelijkheden.

Welke kandidaten hebben we

Het werven van één van onze medewerkers vraagt om te denken buiten de geijkte kaders. Het inhuren van mensen die een tijd niet actief zijn geweest op de arbeidsmarkt, wordt wel eens als risicovol ervaren. Een dergelijke medewerker zou meer tijd vragen in begeleiding en zorg. Wij weten dat het vaak gaat om gemotiveerde kandidaten met werkervaring, die graag bij u aan de slag gaan.

Subsidies en tegemoetkomingen

Onze accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden van het aangaan van een dienstverband met één van onze werkzoekenden èn over regelingen om uw risico te beperken.

Werkgeversservicepunt Regio FoodValley

Het werkgeversservicepunt is een samenwerkingsverband in de Regio FoodValley. De accountmanagers kunnen u verder helpen met kandidaten, advies en subsidieregelingen.