Informatieavond ondergrondse hoogspanning (29 mei)

Categorie├źn

  • Woonomgeving

Op woensdag 29 mei 2024 ben je vanaf 19.00 uur van harte welkom op het gemeentehuis in Veenendaal. We organiseren dan een informatieavond over het ondergronds brengen van de hoogspanningsverbinding in Veenendaal. Na jaren van voorbereiding gaan we dit jaar echt beginnen. Op deze avond vertellen we je graag over alle plannen en krijg jij de kans om al je vragen te stellen.

Wat gaan we doen en waarom?

In Veenendaal wordt de bovengrondse hoogspanningsverbinding onder de grond gebracht. Dit noemen we verkabelen. Er zijn veel mensen die al lang deze wens hadden. Het gaat om de hoogspanningsverbinding die nu over het bewoonde deel van Veenendaal loopt. Dit jaar gaat aannemer Volker Energy Solutions (V-ES), in opdracht van TenneT, hiermee starten. We verwachten dat de verkabeling eind 2025 klaar is.

Waarom een informatieavond?

Er moet veel gebeuren om te kunnen verkabelen. Daarom houden we een informatieavond in het gemeentehuis van Veenendaal. Op deze avond vertellen we meer over de werkzaamheden en de planning. We hebben het over werkzaamheden die dit jaar gebeuren.

  • Wanneer: woensdag 29 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur (vrij inlopen)
  • Waar: gemeentehuis in Veenendaal (hal/zitkuil)

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de plannen? Kom naar de informatieavond op woensdag 29 mei!