Werkzaamheden Wageningselaan-Groeneveldselaan richting Remmerden door Stedin

Van 13 januari tot half april 2021 legt Stedin nieuwe electriciteitskabels aan tussen de Wageningselaan en Remmerden. De werkzaamheden gaan vanaf de Wageningselaan over de Groeneveldselaan, onder het spoor door en dan via de Solkuillaan richting restaurant de Drie Zussen.

Waarom vervangt Stedin de electriciteitskabels?

De huidige elektriciteitskabels zijn verouderd en aan vervanging toe. Met nieuwe kabels voorziet Stedin de omgeving van veilige en goed werkende elektriciteit die de kans op storingen aanzienlijk vermindert. 

De werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Dynniq en bestaan uit graaf- en boorwerkzaamheden. 

Bereikbaarheid

Tijdens deze werkzaamheden wordt de weg en/of trottoir mogelijk voor een deel afgezet. Woningen en inritten blijven altijd bereikbaar, wel kunnen er tijdelijk minder parkeermogelijkheden zijn. 

Overlast

De boorwerkzaamheden kunnen enige geluidsoverlast geven. 

Vragen

Heeft u vragen, neem dan contact op met de projectleider Edwin Kalthof van Stedin of de uitvoerder Edgar von Derschau van aannemer Dynniq. Zij zijn voor dit project bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via  edgar.derschau@dynniq.com of edwin.kalthof @dynniq.com.

Heeft u algemene vragen voor Stedin? Misschien vindt u uw antwoord al op www.stedin.net. Is uw vraag daarmee niet beantwoord? Dan kunt u ze een WhatsApp sturen via 06 469 639 63 of een chatgesprek starten via www.stedin.net. U kunt ze ook bellen via (088) 896 39 63.

Naar het overzicht