Werkzaamheden Voorpoort en Nieuweweg-Noord

Van maandag 25 maart tot en met zaterdag 30 maart voeren wij werkzaamheden uit op de Voorpoort en de Nieuweweg-Noord (ter hoogte van de A12). Dit zorgt voor enige verkeershinder.

Maandag op dinsdagnacht - Voorpoort

In de avond en nacht van maandag 25 maart op dinsdag 26 maart worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd op de Voorpoort-rotonde (bij McDonald’s). 

De Voorpoort

  • Van 20.00 tot 05.30 uur is de Voorpoort (zie groene gedeelte op de tekening) volledig afgesloten.

Rotonde McDonald’s

  • Van 20.00 uur tot 00.00 is de rotonde alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer van de Traverse en het Arsenaal. Het verkeer wordt door verkeersregelaars in goede banen geleid.
  • Van 00.00 uur tot uiterlijk 05.30 uur is de rotonde volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De McDonald’s is daardoor niet bereikbaar. 

Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Grote Beer. De voet- en fietspaden zijn wel toegankelijk.

Op kaart ingetekende afsluitingen

Woensdag op donderdagnacht - 19.00 tot 05.30 uur

Er zijn rijstroken op de Nieuweweg-noord, komend vanuit Veenendaal, richting Utrecht (A12) afgesloten. Het verkeer richting Utrecht (A12), Renswoude en Voorpoort gaat over één gecombineerde rijstrook. 

Donderdag op vrijdagnacht – 19.00 tot 05.30 uur

Opnieuw zijn de rijstroken op de Nieuweweg-noord, komend vanuit Veenendaal, richting Utrecht (A12) afgesloten. Ook dan gaat het verkeer richting Utrecht (A12), Renswoude en Voorpoort gaat over één gecombineerde rijstrook.

Vrijdag en zaterdag

Van vrijdagavond 19.00 uur tot zaterdagavond 18.00 uur is de Nieuweweg-Noord vanaf net voor het viaduct A12 tot aan de kruising met de Voorpoort geheel afgesloten. Dit betekent dat:

  • de afrit A12 vanuit Utrecht linksaf richting het Renswoude en de Voorpoort is afgesloten. 
  • de oprit richting Utrecht (A12) vanuit Veenendaal niet bereikbaar is.

Ook de Voorpoort is vanaf vrijdagavond 19.00 uur tot zaterdag 18.00 uur vanaf de Nieuweweg-Noord tot aan de kruising Voorpoort-Kazemat-Ravelijn volledig afgesloten. De rotonde bij de McDonald’s is wel open. De McDonald’s is bereikbaar via het Arsenaal. Volg hiervoor de gele omleidingsborden met de letter M.

Tijdens de werkzaamheden wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid via de Grote Beer. De voet- en fietspaden zijn wel toegankelijk, hierdoor zijn alle aanliggende panden per fiets en te voet bereikbaar.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jorne Peters van Heijmans via (0318) 580 411 of of onze toezichthouder Freek Nijman via (0318) 538 538 of .

Naar het overzicht