Werkzaamheden rondom de Brouwersgracht

Er wordt nog volop gebouwd aan de Brouwersgracht, tussen de Helling en de Adriaan P. de Kleuverstraat. 

Tijdelijke wegverharding

Het appartementencomplex tegenover de Hoogvliet (LMN) is af. Voor dit complex ligt een tijdelijke wegverharding, dit heet een puinbaan. Deze blijft liggen voor de bouw van het appartementencomplex ernaast. We verwachten dat de bouw hiervan start in juni 2022. Eind 2023 staat gepland dat het gebouw af is. Daarna kunnen wij starten met het leggen van de definitieve straattegels en het doortrekken van de gracht. Op de plek van de huidige puinbaan trekken we de gracht door. Deze ligt al diep verscholen onder het wegdek. We hoeven deze alleen nog uit te graven. 

Ongelijke tegels opnieuw gelegd

Tussen de Brouwersgracht en de ingang van de Passage/Corridor vlakbij de BCC ligt ook tijdelijke bestrating. Deze verharding ligt op dit moment erg ongelijk. Voor de veiligheid legt de aannemer de straattegels anders. Dit gebeurt in februari. Het duurt dus nog even voordat de werkzaamheden rondom de Brouwersgracht zijn afgerond. Tot die tijd maken we het gebied wat aantrekkelijker met plantenbakken. Ook plaatsen we hekjes om  duidelijk te maken waar het (toekomstige) pad om te wandelen komt.

Laden, lossen en parkeren

Tot 1 maart is er een tijdelijke laad- en losplaats gemaakt op de Helling in de buurt van de Brouwersgracht. Hierdoor kunnen (toekomstige) bewoners van het appartementencomplex LMN makkelijker hun spullen verhuizen. Let op dat u voor laden en lossen de daarvoor bedoelde plekken gebruikt. Ook (langdurig) parkeren mag alleen in de parkeervakken, anders kunt u een boete krijgen.