Reconstructie Industrielaan

Maandag 29 juli start aannemer KWS met de reconstructie van het deel van de Industrielaan tussen de kruising Kerkewijk en de Laan der Techniek. Dit levert enige verkeershinder op tot het einde van jaar.

Tijdens de reconstructie wordt ook het bestaande vuilwaterriool gerenoveerd en een nieuw hemelwaterriool aangebracht. Voor het einde van het jaar zijn de werkzaamheden afgerond.

Tijdelijke verbinding richting Rondweg-oost

Maandag 29 juli start KWS met de aanleg van een tijdelijke verbinding (bypass) voor het gemotoriseerde verkeer, met een maximale hoogte van 2,5 meter, vanaf de Kerkewijk richting Rondweg-oost. Deze bypass loopt tot de Zuivelstraat.

Afsluiting en omleidingen

Fietsverkeer
De fietspaden zijn vanaf 29 juli in beide richtingen afgesloten. Fietsers worden omgeleid.

Gemotoriseerd verkeer
Vanaf 7 augustus is het deel tussen Boompjesgoed en de kruising Kerkewijk afgesloten. 
Vanaf 26 augustus is ook het deel tussen Laan der Techniek en de kruising Boompjesgoed afgesloten. De Laan der Techniek blijft wel bereikbaar.
Het verkeer richting de Rondweg-oost, met een maximale hoogte van 2,5 meter, kan gebruik maken van de bypass. Het verkeer dat komt vanaf de Rondweg-oost en auto's hoger dan 2,5 meter, worden omgeleid.

Voetgangers
Voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de voetpaden.

Kruising Boompjesgoed - Ambachtsstraat 

Het verkeer vanuit het Boompjesgoed richting de Ambachtsstraat en andersom kan gebruik blijven maken van de kruising.

Gezondheidscentrum Veenendaal

Het Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 1-3 is vanaf 26 augustus via de bypass en de Groeneveldselaan bereikbaar. 

Op de hoogte blijven?

Wilt u tijdens de reconstructie op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de KWS-app.

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met Wim van Beek, toezichthouder gemeente Veenendaal. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 538 en via mail wim.van.beek@veenendaal.nl.

Naar het overzicht