Herinrichting J.G. Sandbrinkstraat

Sinds september werkt aannemer KWS aan de herinrichting van de J.G. Sandbrinkstraat en het Horecaplein. De planning is gewijzigd en loopt uit tot medio februari 2020

Waarom is de planning gewijzigd?

De werkzaamheden zouden eind november afgerond zijn. Doordat er vervuiling in de bodem en oude kabels en leidingen zijn aangetroffen en de stenen niet op tijd geleverd kunnen worden, is de planning gewijzigd. 

Nieuwe planning

  • Van 28 oktober tot 16 november is het deel van de J.G. Sandbrinkstraat tussen de Kerkewijk en de Tuinstraat voor al het verkeer afgesloten. Op 16 november is dit deel van de straat klaar.
  • Van 18 november tot einde van het jaar wordt het deel tussen het Raadhuisplein en de Tuinstraat afgemaakt.
  • Vanaf 16 januari wordt er gewerkt aan een deel van de Tuinstraat en het Horecaplein. Deze werkzaamheden zijn medio februari afgerond.

Bereikbaarheid

  • Van 28 oktober tot en met 15 november is de J.G. Sandbrinkstraat tussen de Kerkewijk en de Tuinstraat alleen toegankelijk voor voetgangers. Al het verkeer wordt omgeleid.
  • Vanaf 16 november is het deel tussen de Kerkewijk en de Tuinstraat alleen nog toegankelijk voor fietsers, voetgangers en bestemmingsverkeer.
  • Vanaf 18 november tot half december is één rijstrook open vanaf het Raadhuisplein richting de Tuinstraat (eenrichtingsverkeer) 
  • Vanaf half december is het deel tussen het Raadhuisplein en Q-park weer tweerichtingsverkeer. 
  • Vanaf 16 januari tot medio februari is de Tuinstraat afgesloten en alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, fietsers en voetgangers.

Op de hoogte blijven?

Wilt u tijdens de reconstructie op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Download dan de KWS-app of loop eens binnen bij het informatiecentrum/projectkantoor van KWS in de Tuinstraat (tegenover de oude Hoogvliet).

Vragen?

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze toezichthouder Wim van Beek. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 538 en via mail wim.van.beek@veenendaal.nl.

Naar het overzicht