Spoorwegovergangen De Reede en Kerkewijk

Tijdens het weekend van 18 tot en met 20 september zijn de spoorwegovergangen De Reede en Kerkewijk afgesloten vanwege werkzaamheden. Er rijden geen treinen tussen Driebergen/Zeist en Rhenen.

De werkzaamheden starten op vrijdag 18 september om 23.00 uur en eindigen op maandagochtend 21 september om 5.00 uur. De NS zet bussen in. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg de Reisplanner. Treinen tussen Utrecht en Arnhem/Nijmegen rijden gewoon en station Veenendaal-de Klomp blijft in dienst.

Spoorwegovergangen afgesloten

De spoorwegovergangen bij De Reede en de Kerkewijk zijn dit hele weekend afgesloten voor al het verkeer, ook voor voetgangers en fietsers.

Omleidingen

Spoorwegovergang Kerkewijk: voetgangers en fietsers worden omgeleid via de Boslaan/Ambachtsstraat.

Spoorwegovergang De Reede: voetgangers en fietsers worden omgeleid via de tunnel bij het NS-station Veenendaal-West. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Rondweg-west.

Vragen?

De aannemers nemen maatregelen om hinder van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met www.prorail.nl/contact. Of bel 0800 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast ook buiten kantoortijden.

Naar het overzicht