Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000

Heeft u informatie over bijvoorbeeld mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel of moord? Wilt u dit melden, maar wilt u niet dat uw naam, telefoonnummer en adres bekend zijn bij de politie? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 of gebruik het digitale meldformulier

Melding doen via online formulier

Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week bereikbaar via 0800 - 7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Anoniem blijven

Meld Misdaad Anoniem is geen politie. Uw naam, telefoonnummer en adres worden niet gevraagd en ook niet opgeslagen bij Meld Misdaad Anoniem. Zo blijft u anoniem en weet de dader niet dat u gebeld heeft. Dit is belangrijk bijvoorbeeld als de dader u kent. Of als u de enige getuige bent van een misdrijf. 

Wat doet M. met uw informatie?

Als Meld Misdaad Anoniem vindt dat uw informatie duidelijk is, wordt de informatie op een veilige manier aan andere organisaties gestuurd zoals de politie, de Koninklijke Marechaussee, de gemeente, het fraudeloket van het Verbond van Verzekeraars, de AIVD en de Rijksrecherche.

Geen politielijn en geen 112

Meld Misdaad Anoniem is een meldpunt voor misdaad en criminaliteit. Moet er met spoed een ambulance, brandweer of politie komen? Bel dan 112. Voor hulp van de politie belt u 0900 – 88 44. Bijvoorbeeld bij overlast van baldadige buurtkinderen of een aanrijding zonder gewonden.