Tuinstraat: van distributiestraat naar groene woonstraat

De Tuinstraat is nu vooral een straat met verkeer van auto’s en vrachtwagens die de winkels bevoorraden. Maar in de Tuinstraat is veel meer mogelijk. Denk aan het bouwen van woningen. Wonen in het centrum wordt steeds populairder. Veel eigenaren van panden in de Tuinstraat zien dit en hebben ideeën hiervoor ingediend. En daar gaat de visie Tuinstraat over. We willen van de Tuinstraat een groene, gezellige woonstraat maken.

In de Tuinstraat zijn veel gebouwen eigendom van ontwikkelaars of ondernemers. Samen met hen, en andere belanghebbenden, is nagedacht over de toekomst van de Tuinstraat. De eigenaren en belanghebbenden kunnen meedenken en ideeën inbrengen over hoe de Tuinstraat eruit komt te zien. En zo is de visie Tuinstraat tot stand gekomen.

Visie Tuinstraat

Bent u nog niet bekend met de visie? Download deze dan hieronder.

Bekijk hieronder de presentaties van de inspiratiesessies voor de Tuinstraat.

Lukt het u niet om de bestanden te openen, lezen of beluisteren? Neem dan contact op met Siham Ziani siham.ziani@veenendaal.nl voor eventuele vragen of toelichting.

Foto's

Hieronder ziet u een foto van hoe de Tuinstraat er volgens de visie uit kan zien.

Neem contact met ons op

Foto van Hans Zimmer.

Heeft u een goed idee of wilt u iets vragen? Neemt u dan contact op met Hans Zimmer. Hans werkt samen met de gemeente aan de visie Tuinstraat en is het eerste aanspreekpunt.