Artist impression t Boveneind

't Boveneind - Pampagras

Zorggroep Charim, Ontwikkelaar Zegers en gemeente Veenendaal werken de komende jaren aan de ontwikkeling van het gebied aan ’t Boveneind en Pampagras.

Het hele gebied krijgt in de komende jaren een compleet andere, een natuurlijker en open uitstraling. Zorggroep Charim, Ontwikkelaar Zegers Bouw en Gemeente Veenendaal ondertekenden op maandag 29 april de exploitatieovereenkomst die de sloop, nieuwbouw en inrichting van het gebied ’t Boveneind mogelijk maakt. Dit betreft een terrein van zo’n 15.000 vierkante meters dat ingesloten ligt tussen de Kleine Beer, de Prins Bernhardlaan en de vijvers achter de woningen aan de Lemoen en de Korte Dreef. Naast de nieuwbouw van Zorgcentrum ’t Boveneind blijven ook enkele gebouwen behouden, zoals de flats aan het Pampagras, de Bernhardflat en fietsenwinkel aan de Prins Bernhardlaan. In 2019 stemde de gemeenteraad in met het bestemmingsplan.

Op dit moment worden door de verschillende partijen voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Naar verwachting gaat medio 2020 de eerste bouw van start.

Naar het overzicht