Herontwikkeling fabrieksterrein Trivium

Het Trivium fabrieksterrein ligt aan de Rozenstraat, middenin de buurt ’t Hoorntje in Veenendaal. Het plan is om het fabrieksterrein om te vormen naar een woon- en leefomgeving genaamd ’t Vennehof. De nieuw te bouwen wijk zal bestaan uit 70 rij- en hoekwoningen en 34 appartementen. Van Wanrooij Projectontwikkeling uit Den Bosch is de ontwikkelaar van dit project.

Impressie ’t Vennehof

Hieronder ziet u hoe de nieuwbouwwijk eruit komt te zien. Lukt het u niet om de afbeelding te bekijken of openen? Neem dan contact op met Siham Ziani, via siham.ziani@veenendaal.nl. Zij helpt u graag verder.

Laatste nieuws

Om de bouw van ’t Vennehof mogelijk te maken, is een nieuw bestemmingsplan nodig. U kunt het ontwerpbestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Heeft u hulp nodig bij het inzien van het bestemmingsplan of wilt u daarop reageren, dan kunt u contact opnemen met het Omgevingsloket via (0318) 538 538

Op 27 november 2023 is een openbare inloopbijeenkomst georganiseerd in het gemeentehuis om het bestemmingsplan toe te lichten en vragen te beantwoorden. U kunt tussen 19.00 en 20.00 uur inlopen in het gemeentehuis. Bij de lounge, op de begane grond, staan medewerkers van de gemeente en van Van Wanrooij Projectontwikkeling klaar om u hier meer over te vertellen.