Meld je aan voor de ondernemersschool

Op 4 april 2019 start voor de tweede keer de Ondernemersschool Veenendaal in samenwerking met Qredits. Voor de basisopleiding ondernemerschap hebben we plek voor 20 startende ondernemers. Meld je aan voor 1 april.

De cursus bestaat uit tien donderdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur. De eerste cursusavond is op 4 april. Tijdens de cursus word je klaargestoomd om de eerste stappen naar het ondernemerschap te zetten. Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, schrijf je in tien weken tijd een eigen ondernemersplan. De cursus wordt verzorgd door Qredits met behulp van enkele gastdocenten. Verder wordt gebruik gemaakt van E-learning en een ondersteunend lesboek. 

Inschrijven

Ben jij een startende, jonge ondernemer uit Veenendaal? Schrijf je dan snel in via de website van Qredits. Deelname kost € 75,00. Voor de korting gebruikt u de code: ONDSCH-18K6-T2L5. Aanmelden kan tot en met 31 maart. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Als er plekken vrij zijn, kunnen ook starters uit Rhenen en Renswoude meedoen.

Naar overzicht