Controle fietsparkeren stations

In september en oktober gaat de gemeente Veenendaal extra controleren op het fietsparkeren bij de stations Veenendaal-centrum en Veenendaal-west. De fietsen die buiten de fietsenrekken staan worden teruggezet op een willekeurig beschikbare plek in de stalling. Dit kan ook de stalling aan de andere kant van het station zijn!

Naast een slordige aanblik blokkeren fietsen die buiten de stalling staan de routes van en naar het perron en dat zorgt voor overlast voor reizigers en omwonenden.

Verwijderen fout geparkeerde fietsen

Tot 14 oktober verplaatsen we de fietsen terug in de stalling, dit kan ook aan de andere kant van het station zijn. Daarna gaan we fout geparkeerde fietsen verplaatsen naar de fietsenstalling Tricotage aan de Wolweg 197. Zet uw fiets dus in de stalling en voorkom zoeken en een wandeling naar de Tricotage.

Verwaarloosde fietsen en fietswrakken

Fietsen mogen niet langer dan vier weken achter elkaar in de stalling staan. Fietsen die er langer staan, worden gelabeld en afgevoerd naar de gemeentewerf aan de Nijverheidslaan 2. Hier blijven ze vier weken opgeslagen. Niet opgehaalde fietsen worden na deze termijn opgehaald door Restore Ede.

Naar overzicht