Meld u aan voor Burgernet

Wilt u ook een actieve rol spelen bij de veiligheid van uw woon- en leefomgeving? Schrijf u dan in voor Burgernet. Ze houden u per e-mail en sms op de hoogte.

Het college van burgemeester en wethouders bestuurt de gemeente en legt hierover verantwoording af aan de gemeenteraad. Iedere wethouder heeft zijn eigen taakgebied. In de portefeuilleverdeling ziet u welke taken iedere wethouder, de burgemeester en de gemeentesecretaris heeft.

In Veenendaal haalt ACV uw huisvuil op. U kunt grofvuil brengen naar het afvalbrengstation aan de Wageningselaan 58. Let op: u heeft daarvoor een milieupas nodig. 

Voor o.a. bouwen, verbouwen en slopen heeft u vaak een vergunning nodig. Vraag een vergunning aan bij de gemeente. In Veenendaal wordt op veel plaatsen gebouwd. Bekijk het aanbod.

In het centrum van Veenendaal vindt u verschillende parkeergarages en openbare terreinen. Wilt u bij uw woning of bedrijf parkeren in het centrum of bent u gehandicapt, dan heeft u een vergunning nodig.

Als u wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan in Veenendaal, meldt u dat bij gemeente. Tijdens het meldingsgesprek geeft u aan wie u gaat trouwen, welke locatie u kiest en welke achternaam u wilt gebruiken.

Ondernemend in Veenendaal

Veenendaal heeft veel te bieden aan ondernemers. Het ligt centraal in Nederland aan de A12. Er zijn veel ondernemende inwoners. En bovendien zijn er diverse bedrijventerreinen met goede faciliteiten.

Daarom Ondernemend Veenendaal