Werk in uitvoering

Bijeenkomst terugkoppeling Rondweg-oost

Op woensdag 14 november geeft de provincie met de gemeente uitleg over het proces van verbreding van de Rondweg-oost met een ongelijkvloerse kruising bij de Prins Clauslaan.

Gemeenteraad & college

Het college van burgemeester en wethouders bestuurt de gemeente en legt hierover verantwoording af aan de gemeenteraad. Iedere wethouder heeft zijn eigen taakgebied. In de portefeuilleverdeling ziet u welke taken iedere wethouder en de burgemeester heeft.

Afval

In Veenendaal haalt ACV uw huisvuil op. U kunt grofvuil brengen naar het afvalbrengstation aan de Wageningselaan 58. Let op: u heeft daarvoor een milieupas nodig. 

Bouwen en verbouwen

Voor o.a. bouwen, verbouwen en slopen heeft u vaak een vergunning nodig. Vraag een vergunning aan bij de gemeente. In Veenendaal wordt op veel plaatsen gebouwd. Bekijk het aanbod.

Parkeren

In het centrum van Veenendaal vindt u verschillende parkeergarages en openbare terreinen. Wilt u bij uw woning of bedrijf parkeren in het centrum of bent u gehandicapt, dan heeft u een vergunning nodig.

Trouwen en geregistreerd partnerschap

Als u wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan in Veenendaal, meldt u dat bij gemeente. Tijdens het meldingsgesprek geeft u aan wie u gaat trouwen, welke locatie u kiest en welke achternaam u wilt gebruiken.

Stads wonen in Veenendaal

Veenendaal heeft de uitstraling van een stad met de charmes van een dorp. Alleen daarom al, moet u zeker eens ons woningaanbod bekijken.

Nieuwbouwprojecten Veenendaal