Afvalkalender: ophaaldagen van uw afval

Wilt u weten wanneer uw kliko's worden geleegd en wanneer de PMD-zakken worden opgehaald door ACV? Maak gebruik van de online afvalkalender .

Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet meteen wanneer uw afval wordt opgehaald. Ook kunt u zich via de afvalwijzer gratis aanmelden voor de berichtenservice. U ontvangt automatisch de dag vóór de afvalinzameling een herinneringsbericht.

Papieren afvalkalender ontvangen

U kunt via de afvalwijzer een jaaroverzicht uitprinten. Wilt u een papieren kalender thuis ontvangen, neem dan contact op met ACV .

Hoe vaak heeft u afval aangeboden

Via de digitale belastingbalie kunt u direct zien hoe vaak u de kliko of afvalzak voor restafval heeft aangeboden. Bewoners van hoogbouw kunnen ook zien of het om een 30 of 60 literzak gaat. Om in te loggen heeft u DigiD nodig van de persoon op wiens naam de belastingaanslag staat.

Openingstijden afvalbrengstation

Inwoners van Veenendaal kunnen hun vuil brengen bij het afvalbrengstation. Vergeet uw milieupas niet.

Wageningselaan 58

ma - vrij: 8.00 - 16.00 uur
za: 8.00 - 15.00 uur

Zakken voor PMD

Rollen met zakken om uw PMD in te verzamelen zijn verkrijgbaar bij de receptie in het gemeentehuis en bij alle buurthuizen in Veenendaal.

Afvalzakken voor luiers

Zakken waarin u vuile luiers kunt verzamelen, kunt u kopen bij de supermarkten in Veenendaal. De volle zakken kunt u kwijt in speciale containers.