Afvalkalender: ophaaldagen van uw afval

Wilt u weten wanneer uw kliko's worden geleegd en wanneer de PMD-zakken worden opgehaald door ACV? Maak gebruik van de online afvalkalender .

Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet meteen wanneer uw afval wordt opgehaald. Ook kunt u zich via de afvalwijzer gratis aanmelden voor de berichtenservice. U ontvangt automatisch de dag vóór de afvalinzameling een herinneringsbericht.

Papieren afvalkalender ontvangen

U kunt via de afvalwijzer een jaaroverzicht uitprinten. Wilt u een papieren kalender thuis ontvangen, neem dan contact op met ACV .

Hoe vaak heeft u restafval aangeboden?

Via de digitale belastingbalie kunt u direct zien hoe vaak u de kliko of afvalzak voor restafval heeft aangeboden. Vanaf 15 juni kunnen bewoners van hoogbouw ook zien of het om een 30 of 60 literzak gaat. Om in te loggen heeft u DigiD nodig van de persoon op wiens naam de belastingaanslag staat.

Openingstijden afvalbrengstation

Het afvalbrengstation aan de Wageningselaan 58 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Vergeet uw milieupas niet!

Kliko extra, kapot of vermist

Kliko kwijt of aanvragen voor restafval, gft-afval of papier? Bel ACV. 

Nieuwe milieupas aanvragen

U heeft een milieupas nodig om afval weg te brengen. Pas verloren, kwijt of nieuwe nodig? U kunt digitaal een nieuwe aanvragen bij ACV.