Aanvragen en regelen

Identiteit

Met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u zich identificeren en reizen. Onder voorwaarden kunt u de Nederlandse identiteit krijgen.

Kind en familie

Verandert er iets in uw gezinssituatie, bijvoorbeeld huwelijk, geboorte van een kind, overlijden of echtscheiding? Geef dit dan door bij de gemeente.

Documenten

Bij de gemeente kunt u terecht voor officiƫle documenten, zoals uittreksels, VOG en legalisatie. Een aantal documenten kunt u online aanvragen. Voor andere moet u langskomen in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Verhuizen

Verhuist u naar Veenendaal, binnen Veenendaal, naar het buitenland of vanuit het buitenland? Geef uw verhuizing dan tijdig door aan de gemeente.

In en om huis

De gemeente is er ook voor zaken die zich rondom uw woning of bedrijf afspelen, zoals afval ophalen, laadpalen voor elektrische auto's plaatsen, riolering aansluiten en parkeerkaarten voor bezoekers van centrumbewoners organiseren.

Subsidies

Voor initiatieven van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties heeft de gemeente geld beschikbaar. Zo zorgen we er samen voor dat in Veenendaal mooie en goede dingen gebeuren.

Onderscheidingen

De gemeente heeft verschillende onderscheidingen voor mensen die zich inzetten voor de Veense samenleving. Lees meer over de voordracht en de voorwaarden.

Draag bij aan goede dienstverlening

De gemeente werkt doorlopend aan verbetering van de dienstverlening. Dat kunnen we niet zonder u. Denk en praat hierover mee via het burgerpanel

Aanmelden burgerpanel